Postup:
1. Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a vložíme sáček s rýží (+ nezapomeneme zapnout sporák, abysme se pak nedivili, jako se často diví Mo, že po půl hodině ve vodě není ani jedna bublinka a její teplota je stále stejná).
2. Hrnce si cca 15-20 minut nevšímáme.
3. Z kuřecího prsa odstraníme kůži, kterou kvůli obsahu tuku nemilosrdně vyhodíme do odpadkového koše/případně dáme psovi/tátovi/manželovi/jiné popelnici, která sežere vše.
4. Prsíčko rozřízneme na tenčí plátky a osolíme (můžeme i dle chuti okořenit -> já mám ráda třeba kari, někdy kmín, oregano... ale v poslední době mě to nějak omrzelo, tak už jen solím).
5. Osmažíme na pánvičce na olivovém oleji z obou stran a přidáme mraženou zeleninu (já mám nejraději Findus - Garden Mix :))
6. Zjistíme, že rýže už je hotová.
7. Při otevírání sáčku si nespálíme prsty a podáváme (nejlépe na talíř).
Dobrou chuť!
Žádné komentáře:
Okomentovat